GRAFISK DESIGN | ILLUSTRATIONER | ANIMATIONER

VAD VI GÖR

Formidaniel skapar allt inom grafisk design, illustration och animationer samt reklamfilm för sociala medier.
 
Vi skapar allt från enstaka bilder för marknadsföring på sociala medier, till hela kampanjer. Eller enbart en logotyp eller trycksak, till en hel grafisk profil med detaljerade riktlinjer för utformning av vidare grafiskt material. Eller en ensam illustration eller animerad logotyp till en komplett illustrerad bok och en hel animerad reklamfilm.
 
Våra uppdrag varierar i omfång. Ofta beroende på storlek av de företag vi arbetar tillsammans med.
 

Vi erbjuder allt som en traditionell reklambyrå gör, men också en okomplicerad personlig kontakt. Det innebär tydlig kommunikation med ett verkligt fokus på våra kunders behov.

Daniel Brandt, Art Director & VD

GRAFISK DESIGN

Formidaniel formger alla typer av grafiska produkter såsom broschyrer, kataloger, böcker, grafiska posters, affischer, avhandlingar, rapporter, visitkort och produktblad. Allt från idé till färdig layout redo för tryck eller användande online.

Vi skapar och uppdaterar också logotyper och kompletta grafiska profiler. Givetvis hjäper vi gärna till med implementering och utbildning för att du som kund enkelt ska kunna skapa mer säljande och tydligare kommunikation på egen hand.

ILLUSTRATIONER

Vi skapar unika illustrationer i alla tänkbara stilar till presentationer, undervisningsböcker och för användande på hemsidor eller sociala medier. 

ANIMATIONER och VIDEO

Formidaniel tillhandahåller också animationer och rörlig bild för användande på till exempel Instagram och Facebook. Så som förklarande 2D-animationer, 3D-bildspel och rörliga illustrationer.

Vi gör också videoprodukter som boktrailers, produktpresentationer, film för rekrytering eller försäljning på sociala medier. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. 

Våra tjänster

Grafisk design

Grafisk design

ILLUSTRATIONER

ILLUSTRATIONER

ANIMATIONER

ANIMATIONER

FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING

VIDEO

VIDEO

LJUD & MUSIK

LJUD & MUSIK

VÅR PROCESS

Genom att börja med att lyssna på de verkliga behoven och ställa rätt frågor, skapar vi därefter precis det som behövs för framgångsrik marknadsföring. Med andra ord produkter som når fram till rätt mottagare.

Med en beprövad kreativ process ser vi till att skapa lösningar som är noga anpassade till den budget som är tänkt.

Oavsett storleken på satsningen, ser vi till att maximera utfallet genom effektiva lösningar. Helt enkelt genom att lägga tid på rätt saker. Från början till färdig leverans. Mindre prat och mer verkstad, så att säga.

VISIONEN BAKOM

Genom passionerad kompetens, digital teknik och verkligt kreativa koncept vill vi hjälpa våra klienter nå sina kunder via sociala medier, hemsidor, trycksaker, TV, utomhusreklam och andra relevanta kanaler.

Vi tror på att passionerade kreatörer och glädje i skapandet, god dialog och öppna sinnen leder till bäst resultat med större värde för alla inblandade. Inte minst på sikt. Varför vi också är måna om att skapa långvariga samarbeten.

Som en del av vårt engagemang för planeten, har vi för avsikt att stödja olika globala miljöprojekt som en del av vår verksamhet.

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.