ILLUSTRATIONER

ILLUSTRERADE BILDER I
ALLA TEKNIKER

Vi erbjuder illustrationer för användande i alla former och i både traditionella och digitala tekniker. Till exempel grafiska posters, bilder och symboler till logotyper, instruerande bilder för presentationer och hemsidor.

Kanske behöver du en etikett som verkligen sticker ut? Eller en ikon på hemsidan? Kanske en bild till ett bokomslag. Måste bilden också animeras? Det fixar vi så klart också.

Hör gärna av dig för specifika referenser eller ett samtal kring vad vi kan göra för just dig.

Mycket färgglada illustrationer av olika havsfiskar på etiketter till ett ölbryggeri. Etiketterna har också färgglada titlar såsom The Angler och Sister Ray. Runtomkring finns penslar och inspirationsbilder utspridda på ett bord.
Digitala illustrationer för Tetra Pak i form av ikoner för en chattjänst

FRÅN 650 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

VI ERBJUDER ALLT INOM ILLUSTRERADE BILDER

DIGITALA ILLUSTRATIONER

Digitala illustrationer för alla användningar. Som fristående verk eller som en del av ett sammanhang. På etiketter, produktblad, framsidan på en bok, som en del av en presentation eller inuti en barnbok.

TRADITIONELL MÅLNINGAR

Vi behärskar de flesta former av traditionella tekniker – och de vi inte själva kan, förmedlar vi vidare till någon i vårt kreativa nätverk av illustratörer, tecknare och målare. Vi älskar det handgripliga i traditionellt skapande!

BILDBEHANDLING

Bildbehandling med Photoshop och liknande program är en viktig del av vår verksamhet inom illustration och grafisk design. Vi erbjuder självklart detta också som en separat tjänst när det behövs. 

ANIMERADE BILDER

Som en del av vårt utbud av rörlig bild erbjuder vi också animering av bilder – en viktig del inte minst i våra boktrailers och för skapande av material för sociala medier. Också tillgängligt som separat tjänst.

PROJEKTEXEMPEL

MER ÄN BARA BILDER

Vi kan inte bara illustrationer och bildbehandling utan erbjuder det mesta inom reklam och marknadsföring med speciellt fokus på grafisk design.

Liksom med grafisk formgivning vill vi tillhandahålla denna delen av digital marknadsföring på ett enkelt och kostnadseffektiv sätt. Utforska gärna vårt kompletta utbud.

GRAFISK DESIGN
ILLUSTRATIONER
ANIMATIONER / video

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.