ANIMATIONER | VIDEO

RÖRLIG BILD för
alla behov

Med vår samlade erfarenhet från reklamfilmsbranschen vet vi att animationer och filmat material för annonsering kan kännas som en kostsam investering som är svårnavigerad – speciellt utan egen erfarenhet.

Det stämmer att en filmproduktion snabbt kan skena iväg kostnadsmässigt, men så måste det inte se ut.

Genom smarta lösningar går det att komma väldigt långt också med en liten budget. Vi vet hur och gillar utmaningen. Du kan dina produkter och kunder. VI kan det där tekniska. 

 

FRÅN 750 kr / Timmen

Alla priser ex. moms.

VI ERBJUDER DET MESTA INOM RÖRLIG BILD

RÖRLIG BILD FÖR
SOCIALA MEDIER

Vi känner förstås till trenden att rörlig bild blir allt viktigare inom marknadsföring – inte minst på sociala medier. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för att snabbt skapa mycket videomaterial trots begränsad budget.

effektiv marknadsföring av
böcker online / Display

BOKTRAILERS

Vi har utvecklat en egen produkt för att skapa starka intryck av böcker i sociala medier. En kostnadseffektiv lösning som riktar sig speciellt till författare och förlag. Läs mer om vårt aktuella erbjudande nedan.

ANIMERADE LOGOTYPER

Animerade logotyper kommer starkt och behövs i alla möjliga olika sammanhang – som en del av en reklamfilm eller vid marknadsföring på sociala medier.

INFOGRAPHICS

Visuellt berättande är kraftfulla saker. Och att synliggöra statistik och komplexa sammanhang på ett lättbegripligt och informativt sätt är att bygga på den styrkan. Vi vet hur.

VIDEOPRODUKTION

Vi erbjuder ett brett sortiment inom videoproduktion, på egen hand och i samarbete med duktiga samarbetspartners. På så vis kan vi erbjuda reklamfilm, presentationsfilm, instruktionsvideos, rekryteringsannonser och mycket annat till väldigt förmånliga priser. 

Vi brinner för att lösa underverk genom verkligen smarta kampanjer – utan att våra kunder ska riskera stora insatser.

STREAMING / LIVEVENTS

Vi har genom vårt mångfacetterade nätverk aktuell know-how kring allt från automatiska streaminglösningar till avancerad videostreaming från events och mässor.

PROJEKTEXEMPEL

MER ÄN BARA RÖRLIGT

Vi brinner inte bara för animationer och annan rörlig bild utan erbjuder också allt inom grafisk design och illustrationer.

Liksom med grafisk design är vår idé att kunna erbjuda små och stora företag liknande möjligheter som större aktörer med större budget kan åstadkomma. Utforska gärna vårt kompletta utbud för at lära dig mer om oss.

GRAFISK DESIGN
ILLUSTRATIONER
ANIMATIONER / video

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Sidan använder kakor (cookies) för att erbjuda bästa upplevelsen av sidan. Läs mer om vår integritetspolicy här.